Mit remél Remili?

„Semmivel nem vagyunk rosszabb csapat a Fradinál, és ezt szeretnénk bizonyítani vasárnap!”

Az újpestiek közül spanyol védő, José María Antón eltiltás, a belga középpályás, Nikolas Proesmans pedig súlyos sérülés miatt nem léphet pályára a Ferencváros elleni, vasárnapi rangadón. Ott lehet viszont a középpályán Remili Mohamed, aki a téli felkészülés során négy góljával és egy gólpasszával csapata legeredményesebb tagja volt. A Paks elleni, 6-0-s vereséggel zárult meccsen is kezdőként játszhatott, és amikor a kiállítást és a vendégek tizenegyes-gólját követően a 25. percben Könyves Norbert könyökkel arcon vágta őt, többen azt hitték, a játékvezető kiegyenlíti a létszámot, de a vendégek csatára csak sárga lapot kapott.

remili.jpg

Az újpestiek 27 éves futballistája a Fradi elleni derbiről a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, szerinte meglesz az eredménye, ha szervezett, összeszedett játékot tudnak mutatni.

– Mennyi idő kellett, hogy feldolgozzák a Paks elleni mérkőzésen történteket?
– Egy-két nap kellett, hiszen senki nem erre számított. Jó felkészülésen vagyunk túl, és tulajdonképpen KO-ként ért minket az első mérkőzés, főleg az első harminc perc, a három góllal. Abból nem tudtunk felállni, de már hétfőn is a Ferencváros elleni meccs lebegett mindenki szeme előtt – mondta Remili Mohamed. – Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, teljesen más hangulattal. Háromesélyes a derbi, akárki akármit mond, úgy gondolom, semmivel nem vagyunk rosszabb csapat a Fradinál, és ezt szeretnénk bizonyítani vasárnap!

– Az FTC számára pozitív, az Újpest számára viszont negatív előjeleket hogy lehet megfordítani?
– Nagyon szervezettnek kell lennünk, nem szabad fejetlenül előrerohanni, kitámadni. Szerintem annak meglehet az eredménye, ha szervezett, összeszedett játékot tudunk mutatni. Mindenképpen közel kell lennünk a játékosaikhoz, nagyon fegyelmezetten kell védekeznünk, és ez persze a támadásokra is igaz, hiszen tudjuk, hogy a Ferencváros jó és szervezett csapat, amelyet egy nagyon jó edző szépen összerakott. Úgy gondolom, a kontrákra építhetünk, és a rögzített helyzetek, amelyek Kabát Péter révén is nagyon veszélyesek. Ennek meglehet az eredménye. Mindenképpen ponttal, vagy pontokkal szeretnénk távozni az Üllői útról.

– A Paksnak a szerencsére is szüksége volt a kiütéses győzelemhez, most nyilván az Újpestre is ráférne egy kis szerencse a derbin...
– Bízunk benne, hiszen a szerencse forgandó, ahogy mondják. A Paksnak voltak olyan góljai, amelyek óriási szerencsével születtek, és ne beszéljünk a kiállításról, ami jogtalan volt. Ez megfogta a csapatot, de a Fradi ellen akármi történhet, hiszen az egy másik mérkőzés lesz. Lehet, hogy az ötödik percben jön egy kapuskiállítás, vagy bármi, ezt nem lehet megjósolni. Úgy gondolom, jó előjelekkel várjuk a mérkőzést, a héten nagyon keményen dolgoztunk. A megbízott edzőnket mindenki ismeri, mindenki tudja, hogy mit kér tőlünk, mit akar látni.

– Egyénileg milyen felkészülésen van túl?
– Kicsit nehezebben indult, úgy érzem, mostanra sikerült úgy felvennem a ritmust, és erőnlétben is visszakerülnöm a korábbi szintre, hogy akármennyit játszhatok, számíthat rám a vezetőedző. Remélem, meg tudom oldani azt, amire kér. Nagyon szeretnék játszani a Ferencváros ellen, és meghálálni a bizalmat. Remélem, győztes csapatba állhatok majd be.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rangado.blog.hu/api/trackback/id/tr1005125555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása